Tule katsomaan tuotteita tai noutamaan tilauksesi meidän kaupassa

Osoitteemme on:

Joupinlaaksonpolku 4
02760 ESPOO

Olemme yleensä avoinna  klo 0730-2200 Ma-Su. Soita kuitenkin ennen tuloa sopiakseen ajankohdasta niin pystymme palvelemaan paremmin.

Vinkki:
Jos käytät Google Maps navigaatoria ajaessa tänne niin löydät parhaiten perille jos laitat hakuruutuun MILDOT, jos laitat tarkan katuosoitteemme ( Iphone ongelma) niin usein navi ohjaa viereiselle alueelle.

Ennakkomaksu ja postitoimitus

Rahtikulut ovat 10€  (max.koko:60xx60x80cm ja 15kg). Ylimenevät paketit hinnoitellan tapauskohtaisesti. Kysy mielellään tarjousta jos epäilet että painoraja voi ylittyä.

Maksa tilauksesi etukäteen pankkitilillemme. Heti maksusi saavuttua yrityksemme tilille lähetämme pakettisi postitse. Lähetämme teille postituksen jälkeen paketin seurantakoodin, jolla voitte seurata sitä Postin kotisivuilla ja nähdä milloin paketti saapuu omaan postiinne.

Muista mainita viitenumero maksuvaihessa. Viitetiedot lähetetään sähköpostiosoitteesesi tilauksen vahvistuksen yhteydessä.

Lähetyksen seuranta
Voit helposti seurata pakettiasi Postin lähetysseuranta sivuilla.

Tilaukset ulkomailta
Ulkomaan tilauksien toimituskulut laskemme manuaalisesti, koska painon lisäksi paketin koko vaikuttaa myös lähetyksen hintaan.